Sommar!

Sommar sommar, men ingen semester för tillfället. Men vad gör väl det, när man kan vara ute länge på kvällarna och njuta av livet? Jag hade 4 semesterveckor i Mars när jag fick hem Daisy. Jobbar hela sommaren nu, men sen åker jag till Italien 28/8 för en veckas sol och bad :D Då ska Daisy bo hos "mormor och morfar" som hon verkligen älskar!

Nu är Daisy anmäld till SKK:s utställning Västkustvalpen, här i Göteborg, 22/8! Det ska bli jättekul, och nu blir det att lägga sig i hårdträning, behöver öva på Stå och att springa fint i ringen. Ska på ringträning med instruktör hos SKK innan dess också. Tycker Daisy är jättefin i kroppen nu, och har så fina drag och former! Min vackra prinsessa! Jag hoppas utställningen går bra, lite press känner jag av, hennes syskon har gått OTROLIGT bra på utställning. :) Väldigt roligt!

Nu har vi snart gått klart kursen Vardagslydnad 1, det är bara en gång kvar, på onsdag. Det har gått väldigt bra, och Daisy är fantastiskt lättlärd. Hon gillar att jobba och hon riktigt strålar tycker jag.
Vardagslydnad 2 börjar i Oktober, så tills dess får vi väl träna själva.

Jag misstänker att Daisy börjar hamna så smått i trotsåldern, eller tonåren.. Hon har börjat skälla lite mer när hon t.ex. hör någon i trappuppgången. Hon bråkar lite mer, t.ex. på promenader. Men jag är faktiskt stolt över mig själv, jag har blivit väldigt bra på att hålla mig lugn, och kan snabbt avleda hennes uppmärksamhet. Det går superbra :D Hon testar och trotsar så mycket hon bara kan, som sig bör. Men jag finns här och talar om vad som är okej och vad som inte accepteras! :)
Jag har även märkt att hon är väldigt dominant mot andra hundar, svansen står rakt upp och hon klättrar gärna och nafsar. Vår instruktör har föreslagit att hon ska få leka med någon äldre, stabil hane, ju större desto bättre. Tyvärr känner jag inte någon sådan, men jobbar på att hitta en. :)

Daisy har självklart växt också, idag väger hon 25,5 kg! Hon börjar bli stor och ståtlig!
Lite kort:


Fina tjejen!


En ståbild..


Tränar kontakt, med "pendeln" som tyst inkallning..


Tränar u-svängen..


Kan inte se mig mätt på supersötisen..


Lööööööv!


Lite posing..


Tack till Cina som var med på kursen och tog alla korten!
Nu blir det promenix med prinsessan.

Kramar /Emily och Daisy


RSS 2.0