Update

Hejsvejs, här kommer en liten snabb-uppdatering. Igår kom snö för första gången i år, och shit vad kul det var tyckte Daisan! :) Underbart att se hennes glädjeskutt över snötäckta gräsmattor. Igår kväll och i dag har vi varit på en stor inhägnad plan och bara busat och lekt i snön. Daisy var alldeles lyrisk.

En tråkig nyhet, Daisy har blivit biten av en kastrerad hanhund, en blandras som är ca 2 år. De bor här i närheten så de har träffats några gånger, men för ett par veckor sen började de bråka. De är nog helt enkelt ganska dominanta båda två. Vi åkte till veterinären som satte ett drän som skulle sitta i 4-5 dagar. Tragiskt nog över den helg som vi skulle varit på spårkurs :( Så den missade vi, men hoppas på att få en ny chans till våren. Det var inte helt spikat en om det skulle bli nåt till våren. Håll tummarna.
Det viktigaste är ju ändå att Daisy mår bra!

Vi har gått halva ringträningskursen nu, jättekul att vara igång med kurser och träning i alla de former. Vi går även hanteringsträning parallelt med ringträningen. Jag hoppas att vi kommer vara ett superteam lagom till MyDog 2011!
Daisys uppfödare håller också på att planera en ringträningskurs uppe i Norrland för en berömd handlerinstruktör. Det är jag väldigt sugen på, blir till vintern eller våren.

Länk till nytt FB-album: 
http://www.facebook.com/album.php?aid=331787&id=515432537&l=17a97c89f9

Kramar /Emily och Daisy 


RSS 2.0