Rapport från första dan på jobbet

Tjing! Idag har vi alltså jobbat! Kan meddela att det gick jättebra! Ställde klockan på 7,30, gick ut och kissade. Sen gjorde sig matte iordning och Daisan fick frukost. Sen var det bara att ge sig iväg till jobbet. Tror Daisy hade rätt kul med alla härliga människor. Hon var mycket inne hos servicechefen som har en soffa på sitt rum :P
Såå duktig var lillan med att bara kissa ute. Sladdarna får vara ifred också :) Det enda som egentligen hände var en sönderbiten påsklämma och en uppäten sedelräknare. Så matte är väldigt nöjd. Och kollegorna också hoppas jag :D
Jag mailade ut lite förhållningsregler så att alla skulle veta vad som gäller med Daisy, t.ex. att man inte får mata henne utan att hon bara äter sin speciella babydog-mat.
Roligast var nästan att jag insåg att jag saknade henne när hon varit inne hos kollegan i ett par timmar. Vi har ju varit med varandra nästan dygnet runt sedan 1/3. Man behöver vara isär litegrann för att uppskatta varandra ännu mer :) hihihi.
Ska försöka ta lite kort på henne imorgon i kontorsmiljö, idag var det busy-busy!

Här kommer ett äldre kort sålänge:


Nu blir det tv-mys en stund, 2½ Men :)

Kramar /Emily och Daisy


Kommentarer
Postat av: Sara, Python och Gandhi

Hej! Gud så söt hon är :) Kul att det går bra på jobbet, så lyxigt att kunna ha henne med. Än så länge turas vi om att vara valplediga här hemma. Nu kan vi lämna dem ett par timmar och det går jättebra vilket är skönt. De har ju varandra liksom :) Pytte tar ju hand om lillebror. Jag tränar stanna kvar genom att först bara ta ett steg ifrån honom och säga stanna och hålla upp handen. Tillbaka och beröm om han stanna annars, -Sitt! ,igen och testa igen. Dom fattar rätt snabbt. Sedan är det bara att öka på antalet steg man tar ifrån hunden och så småning om ta bort handtecknet. Det är ganska praktiskt att de kan tecknet också i vissa situationer.

Kram från oss och puss på nosen till syrran från Gandhi :)

2010-03-30 @ 08:48:44
URL: http://rottrobis-python-gandhi.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0