Uppdatering

God eftermiddag! Det är mycket som händer i mitt och Daisys liv.
Igår var först mamma här en sväng och vi var ute ett tag med lillan. Väldigt trevligt :) Sen skulle Camilla och dottern Anissa komma hit på fika och fredagsmys vid 17-tiden, men de blev inte ensamma. Min syster Sunniva, Dennis, bebisen Natalie och mormor Sölvi passade på att titta in också. För övrigt är lilla Natalie född bara några timmar tidigare än Daisy, ganska fantastisk. Så det blev fullt hur här minst sagt. Men det är väl bra för valpis att få uppleva det också. Ett par olyckspölar fick vittna om att det blev liiite mycket på en gång. Iaf hade de med sig fina presenter allihop. TACK så mycket för det säger Daisan som nu har fler leksaker än vad som får plats i hennes låda. Matte har nu fått avsätta ytterligare en låda till Daisy. Men är man prinsessa så är man ;)
Vi var ganska så slut båda två när kvällen var över, och vi gick och lade oss tidigt.

Igår köpte jag tågbiljetter till Sundsvall/Timrå i Maj, jag och Daisy ska åka dit på kennelträff och dubbel-utställning. Oh vad spännande. Jag köpte ju Daisy ända uppe i Norrland av en anledning, helt enkelt en toppenkennel och väldigt fina hundar, top of the line! Ska bli jättekul att att åka dit och träffa Daisys kullsyskon, ägare, kennelägarna och deras härliga hundar, mamma Tjugi och Bosse. Daisans pappa har jag inte träffat, han bor i Danmark. Nu återstår det bara att boka en liten stuga vi kan bo i den helgen, samt att anmäla vovsingen till utställningarna. :)

Idag har vi redan hunnit med besök av mina vänner Inger, Jane och Irene! :) Jätteroligt att så många vill komma och träffa Daisy. Är ju viktigt att hon blir socialiserad, van vid folk och snäll mot folk framförallt. Men med tanke på mina härliga kollegor som hon kommer att vistas ihop med mycket så kommer det nog inte bli några som helst problem.

Ikväll bär det iväg mot frölunda och S & P, Daisy och jag är bortbjudna igen. Är lite vänner som ska se melodifestivalen, ska bli trevligt. Om det blir för mycket för Daisan så är det bara att åka hem igen, jag blir INTE ledsen om jag missar melodifestivalen.. hihihi. Just nu ligger hon och sover och hämtar nya krafter så det ska nog gå bra.

Tog ett par bilder på balkongen igår





Skönheten!

Kramar /Emily och Daisy


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hon är bara så FIN!!!!

Skall bli jätte skoj att träffa er i Maj igen! Då är man ingen flodko längre(hoppas jag innerligt ;) ) .... Ge Daisan en jätte puss från oss här i norrland!

Kramar Jenny

2010-03-14 @ 07:26:29
URL: http://www.rottrobis.se
Postat av: Evelina

Vad fin din lilla prinsessa är:)

2010-03-14 @ 08:40:55
URL: http://tracie.bloggplatsen.se/
Postat av: Marie & Selma

Ja, håller med ovanstående skribenter! Hon är supersöt :)

Jag blir så grön att jag inte kan komma på första kennelträffen i Maj...det hade varit så kul att få träffa er! Ni får se till att ta en massa bilder i alla fall :)

Kramar!

2010-03-15 @ 11:22:48
URL: http://mariestrinnholm.bloggproffs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0